EDUCA AMB L'ART: CELEBRAR EL COS | Formació de Dansa i Moviment al Mercat de les Flors

EDUCA AMB L'ART: CELEBRAR EL COS | Formació de Dansa i Moviment al Mercat de les Flors

Data: Dimecres, 6 de novembre, a les 10.00 h.
Lloc: Mercat de les Flors. C. Lleida, 59. Barcelona.

Curs 2024 - 2025 - Celebrar el cos

El cos és casa nostra, el nostre jardí, el nostre cosmos, és la nostra presó, el nostre hospital, el nostre parc d’atraccions i la nostra pista de ball... com ens hi relacionem? Podem millorar a través de l’art i la cultura la relació amb el propi cos i els d’altri? Trobarem un camí per a expressar-nos, habitar amb salut el nostre cos-territori, gaudir de la diversitat i generar relacions fructíferes i gojoses. Ens celebrem? Estàs convidada a la festa.

La formació s'adreça a professionals de l'acció social i educativa. No és necessari tenir coneixements artístics, només ganes de gaudir i compartir!

Formació de Dansa i Moviment al Mercat de les Flors

Aquest taller proposa un espai on cada participant podrà connectar amb el seu propi cos a través de la respiració i el moviment lliure. Mitjançant la improvisació, convidem a explorar noves formes d’expressió, respectant el ritme i la singularitat de cadascú.

Observarem com el cos respira amb la dansa, permetent que el moviment i la respiració s’entrellacin de manera fluida i natural. Aquesta relació ens convida a escoltar el nostre interior i a obrir-nos a l’espai que ens envolta, alliberant tensions i ampliant la nostra consciència corporal.

T’animem a viure la dansa com un acte de respiració compartida, on cada moviment esdevé una oportunitat per crear un diàleg entre el cos, la ment i l’espai col·lectiu. Sigues partícip d’aquesta experiència única, on el moviment neix des de la respiració profunda i la llibertat d'expressió.

A càrrec de la Companyia Yur Dance.

>>Formació de Dansa i Moviment al Mercat de les Flors

>>Nou curs d'Educa amb l'Art 2024-2025

---

Tenim 5 entrades gratuïtes per a membres del CEESC. Per gaudir de la gratuïtat, poseu "CEESC" al final de l'apartat 'Per què vols fer aquest curs?' en el moment de fer la inscripció.

Informació bàsica

Inici de l'activitat 06-11-2024 10:00
Localització Barcelona