Educa amb l’Art és un cicle de formacions adreçades a professionals de l'acció social i educativa que ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la tasca com a educadors i educadores a través de les diferents disciplines artístiques. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota! És un curs en arts escèniques, música i arts visuals per aprendre com la cultura pot ajudar-nos en el dia a dia.

Curs 2024 - 2025 - Celebrar el cos

Què és motiu de celebració? Quines excuses necessitem per a celebrar una festa?

I si celebrem allò més vital, quotidià i alhora extraordinari? el cos. Celebrar la meravella de respirar, bategar, sentir i bellugar-nos de manera diversa, personal i única. Durant el curs Educa amb l’Art 24/25 celebrarem cada cos, tot el cos! 

El cos és un territori viu i comú a tots els éssers vius, un entramat complex i fascinant, amb cèl·lules, teixits, òrgans, aparells i sistemes que cooperen i es coordinen per a mantenir-nos vives, sense adonar-nos!

El curs posarà atenció en els òrgans, aparells i sistemes del cos humà, una invitació per prendre consciència, aprendre’n i connectar

El cos és casa nostra, el nostre jardí, el nostre cosmos, és la nostra presó, el nostre hospital, el nostre parc d’atraccions i la nostra pista de ball... com ens hi relacionem? Podem millorar a través de l’art i la cultura la relació amb el propi cos i els d’altri? Trobarem un camí per a expressar-nos, habitar amb salut el nostre cos-territori, gaudir de la diversitat i generar relacions fructíferes i gojoses. Ens celebrem? Estàs convidada a la festa.

Entrades gratuïtes per a membres del CEESC

Tenim 5 entrades gratuïtes per a cada sessió del nou curs de l’”Educa amb l’art” per a membres del CEESC. Per gaudir de la gratuïtat, poseu "CEESC" al final de l'apartat 'Per què vols fer aquest curs?' en el moment de fer la inscripció.

(¡) És molt important que, si us inscriviu a qualsevol dels cursos, hi aneu o, si més no, aviseu si no hi podeu anar. Les inscripcions són reduïdes i la vostra plaça podria anar a una altra persona interessada.

Les formacions Educa amb l'Art són de tipus pràctiques i dinàmiques, l'objectiu és que aprenem a utilitzar les arts en el nostre dia a dia però també elevem el nostre estat d'ànim i la nostra motivació.

Calendari de formacions

2024

2025

 


>>Tota la informació del curs 2024/2025

>>Més informació a la web d'Apropa Cultura