EDUCA AMB L'ART: CELEBRAR EL COS | Un plec, una arruga, un traç, un cos | Formació de collage al Museu Tàpies

EDUCA AMB L'ART: CELEBRAR EL COS | Un plec, una arruga, un traç, un cos | Formació de collage al Museu Tàpies

Data: Dissabte, 23 de novembre, a les 10.00 h.
Lloc: Museu Tàpies. Aragó, 255. Barcelona.

Curs 2024 - 2025 - Celebrar el cos

El cos és casa nostra, el nostre jardí, el nostre cosmos, és la nostra presó, el nostre hospital, el nostre parc d’atraccions i la nostra pista de ball... com ens hi relacionem? Podem millorar a través de l’art i la cultura la relació amb el propi cos i els d’altri? Trobarem un camí per a expressar-nos, habitar amb salut el nostre cos-territori, gaudir de la diversitat i generar relacions fructíferes i gojoses. Ens celebrem? Estàs convidada a la festa.

La formació s'adreça a professionals de l'acció social i educativa. No és necessari tenir coneixements artístics, només ganes de gaudir i compartir!

Un plec, una arruga, un traç, un cos | Formació de collage al Museu Tàpies

A partir de l’exposició Tàpies. La pràctica de l'art, us convidem a explorar les possibilitats expressives de diversos materials afins a l’estètica de l’artista. Mitjançant dinàmiques d’observació a les sales del museu i de propostes de taller creatiu, cada participant elaborarà un quadern i prendrà part en una intervenció col·lectiva. La matèria i els materials seran el punt de partida d’una activitat en què el dibuix no el traçarà ni un llapis, ni un ploma, ni un pinzell, sinó els nostres cossos, gestos i accions.

A càrrec de la Teresa Rubio i el Departament d’Educació del museu.

>>Un plec, una arruga, un traç, un cos | Formació de collage al Museu Tàpies

>>Nou curs d'Educa amb l'Art 2024-2025

---

Tenim 5 entrades gratuïtes per a membres del CEESC. Per gaudir de la gratuïtat, poseu "CEESC" al final de l'apartat 'Per què vols fer aquest curs?' en el moment de fer la inscripció.

Informació bàsica

Inici de l'activitat 23-11-2024 10:00
Localització Barcelona