Us presentem el Documental del mes de novembre: El que la Walaa volla pel·lícula que ens posa a la pell d’una adolescent obstinada que vol formar part de les forces policials de l’Autoritat Nacional Palestina.

La seva història és com un mirall que ens parla de forma humana i propera sobre el moment que viu Palestina.

A més, la directora canadenca Christy Garland captura de forma magistral la intimitat de la vida familiar i la transformació de la jove protagonista. El que la Walaa vol (títol original, “What Walaa Wants”) ens apropa a la vida d’una noia des dels 15 fins als 21 anys que, disposada a arribar fins al final, s’atreveix a qüestionar allò que està establert i a posar en dubte les estructures que l’envolten. Amb tot això, podrà finalment complir el somni de convertir-se en policia? 

A través del conveni de col·laboració amb el festival Docsbarcelona International Documentary Film Festivalel CEESC regalarem 2 entrades dobles per a l’estrena oficial del Docs Barcelona del Mes a persones col·legiades i amigues del CEESC.

Per aconseguir-les, aquest cop, només cal que ens demaneu les entrades a través del nostre compte de twitter o de facebook. 

Estrena: dijous 7 de novembre de 2019, a les 20.00h
Lloc: Cinemes Girona, Girona, 175 de Barcelona
Preu real entrada: 6€

Més informació sobre El que la Walaa vol.

Tràiler: