El CEESC ha signat un conveni de col·laboració amb el festival Docsbarcelona International Documentary Film Festival, la cita anual amb el millor cinema documental.

Enguany, que el DocsBarcelona arriba a la seva 21a edició, es celebra a Barcelona, del 16 al 27 de maig. Ja podeu consultar tota la programació del festival.

Les persones col·legiades podreu gaudir d’1€ de descompte a taquilles en totes les sessions a pagament i a la venda oline mitjançant aquests enllaços: 

A més a més...

Dins del Docsbarcelona, existeix un projecte paral·lel que es diu Docs Barcelona del Mes, que va néixer com a “Documental del Mes” fa 13 anys amb l’objectiu de donar a conèixer el gènere documental més enllà del Festival.

Actualment el Documental del Mes es pot veure a més de 90 sales de tres països diferents (Espanya, Xile i Colòmbia), de les quals més de 50 es troben a Catalunya.

DocsBarcelona del Mes estrena cada mes un documental. A partir d’ara, el CEESC sortejarem per a persones col·legiades i amigues del CEESC a través del twitter 3 entrades dobles per l’estrena oficial del documental. L’estrena oficial és sempre a l’Aribau Club de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 565) el 1r dijous de mes i sempre compta amb un col·loqui amb experts/es o amb el/la director/a. 

A banda d’aquesta estrena, els documentals es projecten totes aquestes sales. Busca la que et quedi més a prop.