El proper 17 de maig a les 18:30 i al nostre canal de Youtube presentarem la candidatura d'en Rafel López Zaguirre, educador social, amb un coneixement profund del conjunt de l'acció social així com de les responsabilitats públiques en un Ajuntament, ja que ha treballat a Serveis Socials i a Serveis d’Atenció a les Persones.

I ho farem amb la companyia de totes les entitats que hi donen suport i amb la vostra participació per tal que pugueu conèixer de primera mà els pilars i l’ideari de la candidatura i fer totes les preguntes que creieu convenients en un acte en directe.

La Síndicatura de Greuges de Barcelona és un òrgan complementari de l’administració municipal que té la funció de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona, així com de les persones que es trobin a la ciutat encara que no en siguin residents. Amb aquesta finalitat, supervisa l’actuació de l’administració municipal i dels serveis públics que en depenen, especialment tot allò que fa referència als drets i llibertats establerts en la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat.

Per primera vegada a la història, el CEESC impulsa una candidatura per a poder ocupar aquest càrrec. Perquè, des del món de l’acció social, podem aportar molt a la Sindicatura de Greuges de Barcelona. Els professionals de l’acció social, en general, i els educadors i les educadores socials en particular, exercim un tipus d’acció socioprofessional que es basa en la creació de vincles amb les persones a qui acompanyem. Som i estem propers a les persones, fet que ens facilita sentir-ne les necessitats de primera mà, sense paternalismes assistencials i sense cap protocol que tradueixi la vida en xifres i perfils tipus.

---

Web de la candidatura

Canal de Youtube: CEESCTV

Guia de vot individual

Guia de vot com a entitat

Si ets veí o veïna de Barcelona, vota per #RafelSindicBCN2021