- El CEESC
- Home
- Col·legia't
- Col·lectius
- Actualitat
- Formació
- Projectes
- Serveis
- Publicacions
- Agenda
- Contacte
Data: dilluns, 29 d'octubre de 2018, a les 16 h.
Lloc: Espai Calàbria 66. Barcelona.
El treball socioeducatiu amb persones implica disposar d'un fonament teòric, d'una tècnica per traduir el coneixement en accions i també d'una ètica que orienta el professional sobre les seves responsabilitats.
l'ètica i la tècnica es retroalimenten entre elles i es determinen mútuament, de manera que els principis i valors de referència no es poden pensar al marge dels marcs tècnics de treball, de la mateixa forma que aquests marcs tècnics no poden construir-se al marge dels principis que els professionals han decidit que són la seva referència.
Començarem presentant com els diferents models tècnics aborden una situació i com, en cada un d'ells, hi ha una concepció ètica diferent sobre la responsabilitat i el respecte a l'altre, de la ma de Joan Canimas i Brugué, i Maria Jesús Uriz Peman. Moderarà l'espai en Jesús Vilar.
En un segon moment entre tots els participants farem una activitat per donar resposta conjunta als interrogants que surtin a la primera part de la sessió.
PROGRAMA
16.30h Presentació de la jornada, a càrrec de Jesús Vilar.
16.40h Intervencions inicials dels ponents, Joan Canimas i Maria Jesús Uriz al voltant de les preguntes: Hi ha models tècnics incompatibles amb models ètics? Cal fer canvis tècnics si volem seguir un determinat model ètic? Quins reptes suposa l’ètica aplicada a les organitzacions?
17.20h Diàleg entre el moderador i els dos ponents i formulació de preguntes cap al públic.
18.00h Pausa cafè
18.30h Treball en grups per respondre les preguntes plantejades pels ponents.
19.00h Posada en comú del treball en grups.
19.45h Cloenda
Activitat gratuïta, prèvia inscripció en aquest enllaç.
Inici de l'activitat | 29-10-2018 16:00 |
Finalització de l'activitat | 29-10-2018 20:00 |
Localització | Barcelona |