Lideratge emocional en temps de Covid

Càpsula: Lideratge emocional en temps de Covid

Data: 11 de juny de 2021

Ponent: Alícia Vallespí, llicenciada en Psicopedagogia i especialista en desenvolupament neurofuncional i terapeuta en audiopsicofonologia.

Autora de la relatoria: Maria Vázquez.

En el transcurs de la nostra vida, ens trobem amb nombroses situacions que ens produeixen tot un immens món emocional ple de daltabaixos i canvis. Aprendre a gestionar les emocions que aquests canvis ens provoquen i arribar a ser-ne líders, dona a la nostra vida un toc lluminós, capaç de donar a llum fins i tot als moments més foscos i a les etapes més tristes.

Ser capaços de gestionar i controlar les nostres emocions és importantíssim per al nostre dia a dia. El control de les emocions serena la ment i ens permet enfrontar-nos a la presa de decisions difícils, situacions poc agradables i etapes de canvi. Aconsegueix que el nostre estat tan físic com mental sigui més bo i positiu, i que prenem millors reaccions i decisions, deixant de banda els sentiments i emocions exagerades.

La protagonista d’aquesta Càpsula ens dona eines per aplicar en el nostre dia a dia, i d’aquesta manera aconseguir ser flexibles, més intel·ligents emocionalment i, per tant, més resilients.

Descarregueu-vos la relatoria.

Mireu el vídeo de la Càpsula.

Presentació de la ponent.

 

Amb el suport de: