El 13 de novembre de 2019 tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona l'acte precongressual que dona el tret de sortida del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats que durà per lema: Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia i que se celebrarà a l’octubre del 2020.

Iniciem aquest període bianual, amb l’acte del Precongrés en què es presentaran les conclusions del III CSSB i el contingut del IV CSSBE. A més, hi haurà una conferència que avançarà, des d’una visió filosòfica, el lema del IV Congrés, de la mà del Dr. Ramón Alcoberro amb el títol “Autonomies i interdependències en societats complexes”.

L’organització esdevé possible des d’una perspectiva multidisciplinària i inclusiva en el marc d’actuació social present en els Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. Està formada pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. Té com a objectiu la mirada i l’anàlisi de la complexitat de la realitat social, la reflexió i l’intercanvi de coneixements científics i provinents de la pràctica professional.

Us convidem a participar-hi i a debatre entorn a la temàtica de les dependències en plural i la dicotomia amb l’autonomia i l’enfortiment personal i professional.

Programa de l'acte precongressual

Inscripcions

Pàgina web del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats