El proper dijous, 11 d'abril, la jornada "Camins i perspectives professionals de l’Educació Social" estrenarà nou format. La tercera edició d’aquesta jornada dirigida a estudiants d’Educació Social de tot Catalunya es presentarà en un nou espai integral i dinàmic que aglutinarà i tractarà sis àmbits professionals a fons. Els i les estudiants no només tindran una oportunitat única de conèixer, preguntar o debatre amb professionals d’aquests àmbits, sinó que també ho podran fer amb professorat expert d’altres universitats, professionals de la recerca, l’ètica professional…

Cada taula oferirà en 45 minuts un tractament integral sobre un àmbit amb professionals que hi treballen i informació del volum d’oferta laboral corresponent, amb exemples d’alguns projectes i/o recerques amb apunts d’ètica professional i, també, amb informació d’estudis posteriors al Grau sobre aquest àmbit: postgraus i màsters o altres graus. Cada taula comptarà amb dos, tres o quatre professionals i dos docents i experts en l’àmbit tractat.

Es tractaran aquests sis àmbits dels quals cada assistent en podrà triar tres: Infància i adolescència, Medi obert / Joventut, Escola, Sense llar, Mediació, i Salut (gent gran, salut mental, drogodependències).

La jornada se celebrarà a l'Auditori de Calàbria 66 de Barcelona.

Trobareu més informació i el formulari d'inscripció en aquest enllaç.

--

Aquesta jornada està organitzada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya en col·laboració amb les universitats catalanes: Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat Ramon Llull - Fundació Pere Tarrés, Universitat de Vic i Universitat Oberta de Catalunya.