La setmana vinent se celebra el 8 de març, el Dia Internacional de la Dona. És una data en què milers de dones d'arreu reivindicaran el seu lloc a la societat amb multitud d'actes i una vaga general convocada.

Des del CEESC volem aprofitar aquesta setmana per mostrar-vos la realitat professional de les educadores socials a partir de les dades extretes del darrer Informe de l’Estat de l’Educació Social a Catalunya 2017. Aquest informe mostra dades interessants respecte a la situació laboral i professional de les dones que posen de manifest que, en una professió tan feminitzada com la nostra, encara ens cal treballar per la igualtat real entre dones i homes.

Com a dona, t'has parat a pensar si...

... la teva situació contractual és la mateixa que la dels teus companys?

... la teva situació professional (tipus de responsabilitat, tàsques i encàrrecs) és la mateixa que la dels teus companys?

... hi ha aspectes de la teva tasca diària i professional que fas de manera diferent als teus companys?

Per debatre al voltant de tot això, et proposem un exercici lúdic a les xarxes. Segueix-nos a Twitter, Instagram o Facebook per jugar amb nosaltres i alhora reflexionar sobre la realitat professional de les dones.
A més volem llegir-te i saber si, com a dona, has patit algun micromasclisme a la feina. Utilitza l'etiqueta #ESmicromasclisme per explicar-nos la teva experiència.