El passat dia 29 d’octubre, va tenir lloc la Càpsula Principals novetats del Reglament General de Protecció de Dades i el seu impacte en l’àmbit social: introducció a la normativa de protecció de dades, a la Sala La Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison.

En aquesta activitat, organitzatda conjuntament amb el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, van participar 55 professionals de l’acció social, i l’objectiu va ser donar-los a conèixer les novetats del Reglament General de Protecció de Dades i identificar les tasques a realitzar per tal que les entitats de l’àmbit social s’adaptin a les noves obligacions.

La benvinguda i presentació va anar a càrrec de la degana del Col·legi de Treball Social, Conchita Peña, la vicepresidenta del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, Francesca Ferrari, i de M. Àngels Barbarà, directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

La conferència va anar a càrrec de la Joana Marí, responsable d’Avaluació i Estudis Tecnològics i Delegada de protecció de dades de l’APDCAT.

Aquí teniu el vídeo de la Conferència.