Ja podeu consultar les bases de la 5a Edició del Concurs de Projectes d'Educació Social "Memorial Toni Julià".

La convocatòria, que es fa en homenatge a un dels més importants precursors de la nostra professió, consisteix en un concurs de projectes professionals realitzats per educadores i educadors socials i estudiants d'educació social, premiant els que es considerin més interessants i innovador. Els treballs premiats seran publicats i se’n realitzarà la seva futura difusió.

Es poden presentar a la convocatòria treballs individuals o col·lectius (associacions, entitats, grup). De fet, hi ha un premi específic per cada una d’aquestes modalitats.

En l’avaluació dels treballs, es valora especialment l'originalitat de les propostes i l'aportació d’elements innovadors a la pràctica de l'educació social, així com la visibilitat de l'educació social en el desenvolupament de les mateixes i la seva coherència amb els documents professionalitzadors aprovats pel CGCEES.

El període de presentació de treballs s'inicia el 2 octubre 2018 i finalitza el 31 de març de 2019.

Consulta les bases del concurs.

El concurs està convocat pel Consejo General de Colegios Oficiales de Educadoras y Educadores Sociales (CGCEES), en col·laboració amb els col·legis professionals autonòmics i l'associació professional existent.

----

ACTUALITZACIÓ Maig 2020

Els premis corresponents a la V Edició del Concurs "Memorial Toni Julià" han estat declarats deserts.