Tal com us informàvem el passat 26 de setembre, el Col·legi hem estat treballant per disposar d’informació acurada sobre l’abast legal i jurídic que afecta les educadores i els educadors socials en casos davant arribades d'emergència als centres.

La Fundació FICAT, encarregada de prestar servei d'assessorament jurídic al CEESC, ens ha elaborat un dictamen que posem al vostre abast. Aquest és una situació que ens preocupa i seguirem treballant-hi per oferir-vos tota la informació disponible i per trobar una resposta global, planificada i adequada a aquesta situació d'emergència.

Descarregueu-vos el Dictamen.

Us recordem que el CEESC, a través de FICAT, ofereix un servei d’assessorament legal. Els col·legiats i col·legiades us hi podeu posar en contacte directament i si no sou col·legiats i us cal assessorament sobre aquest tema concret, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i mirarem de donar resposta també a les vostres necessitats.