En el marc de BizBarcelona 2018, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza, el 30 de maig de 10 a 13 hores un Networking Interprofessional. Una jornada que s’adreça exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. 

Els professionals tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del nostre sector i d’altres, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Getting Contacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:

  • Reunions directes amb empreses
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  • Agenda d’entrevistes personalitzada

A més, tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podreu publicar gratuïtament el vostre perfil professional a través d’unes pantalles instal·lades a l’espai i reunir-vos, si ho considereu, amb altres professionals i visitants que s’interessin pel vostre anunci.

Per poder assistir al Networking Interprofessional heu de:

  • Demanar-nos l'accés gratuït a BizBarcelona, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  Posteriorment us enviarem un codi personal per fer la inscripció telemàtica directament al saló. 
  • Inscriure'us al Networkin a través d'aquest enllaç

Data límit d'inscripcions: 18 de maig    

Un cop us hi hagueu apuntat, el 23 de maig Getting Contacts us comunicarà (via correu electrònic) l'horari de les vostres entrevistes personalitzades (prèviament haureu fet selecció de les empreses amb les que voleu entrevistar-vos).

 

BizBarcelona 2018 es durà a terme a els propers dies 30 i 31 de maig. Com ja us hem anunciat, els col·legiats i col·legiades del CEESC hi teniu accés gratuït, i podeu assistir a totes les conferències, assessoraments, actes i espais. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.