El proper dilluns 18 de desembre sortejarem 5 entrades dobles per a anar a veure l'espectacle 'CABARET' al Teatre Victòria, per a la funció de dimecres 20 de desembre, a les 20.30h.

Les persones interessades a participar al sorteig heu de ser membres del Col·legi i enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de dilluns 18 de desembres, a les 12.00h, indicant el nom, cognoms i número de col·legiat/ada.

Sort!

ACTUALITZACIÓ

Les persones guanyadores han estat:

  • Nuria Bernadàs - 7317
  • Emma de la Haba - 5663
  • Laura Sola - 9633
  • Cristina López - 6394
  • Eva Coll - 10.065

Estan en llista d'espera:

  • Lidia Callejo - 1400
  • Begoña Escribano- 6051

Vídeo del sorteig.

Enhorabona a les guanyadores i moltes gràcies a tothom per participar-hi!


Cabaret

(espectacle en castellà, durada 2h 40 min aprox, amb entreacte)

La història transcorre en els darrers anys de la República de Weimar, en un Berlín decadent i assotat per la crisi del 29. Una ciutat que es segueix aferrant inútilment a la il·lusió d'aquells anys d'esplendor que la van magnificar poc temps enrere. El Kit Kat Club, el club nocturn de la ficció, obre les seves portes cada nit per a entretenir a un públic ansiós per oblidar, encara que sigui per un parell d'hores, el mal que plana per damunt dels seus caps.

Governat pel seu inquietant i divertit mestre de cerimònies, el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l'imparable creixement de la hidra nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles i el novel·lista americà Cliff Bradshaw o el romanç de tardor entre Fräulain Schneider i el propietari jueu d'un florent negoci de fruiteria, Herr Schultz.

Amb diverses de les cançons més emblemàtiques de la història dels musicals: “Willkommen”, “Cabaret”, “Money Money”, “Maybe this time”… CABARET és El Musical de Broadway que tothom hauria de veure un cop a la vida.

Cabaret és un clàssic del teatre musical del segle XX, representat en més de 50 països, traduït en 30 idiomes i que ha seduït a més de 4 generacions superant els 30 milions d'espectadors. Ha guanyat 12 premis Tony, 3 premis Oliver i 3 premis Drama Desk. La seva versió cinematogràfica, protagonitzada per Liza Minelli, va guanyar 8 premis Óscar, una fita espectacular tenint en compte que competia amb El Padrino.

Un musical que, a més de ser un gran espectacle per a passar-ho bé, és també quelcom més: un clàssic que connecta una història del passat amb la nostra realitat política i social actuals, que parla de llibertat, de por i de tolerància.

La producció actual

Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous encapçalen un talentós repartiment de més de 20 actors, acompanyats dalt de l'escenari per una banda de 9 músics en directe.

Una renovada i luxosa versió en castellà de Cabaret, que pren l'essència de l'espectacle original del Broadway dels anys 60, arriba ara al Teatre Victòria. Adaptada i dirigida per Jaime Azpilicueta, responsable de portar per primera cop a Espanya títols capitals del teatre musical com Jesucristo Superstar, Evita o Sonrisas y Lágrimas. Un dels grans espectacles de la temporada a Barcelona, que arriba després de triomfar a Madrid i de fer una gira per Bilbao, València, Mallorca i Sevilla.

Més informació.