Actualment es parla d'un model de salut biopsicosocial on es fan programes per educar a la societat, en les diferents etapes de la vida, des de les institucions sanitàries on la nostra figura no és present. Per exemple en els equips interdisciplinaris de salut mental podríem cobrir la tasca educadora de les persones que han d'acceptar i conviure amb una malaltia mental, i també en els equips de salut comunitària entre altres.

La col·legiada Rosa María Moratonas ha escrit un article per al nostre blog on ens parla de la necessitat de treballar en aquest sentit. "Si el model de salut que volem assolir és un model BIOPSICOSOCIAL, no s’entén que dins dels equips multidisciplinars no hi hagi la figura del professional de l’educació social", ens comenta. Llegeix l'article.

Per parlar d'aquest temes i veure quina posició prenem i què podem fer com a professionals, us convoquem el dimarts 3 d'octubre a les 17h a la seu del CEESC de Barcelona. 

Si vols venir a la trobada envia'ns un correu electrònic a participacio[a]ceesc.cat. També ens pots escriure si t'interessa el tema però no pots venir a la trobada, així et mantindrem informat de com evoluciona el grup.