La I Jornada de Serveis Socials de les Terres de Lleida: Els processos de canvi i la transformació social, neix amb l’objectiu de millorar les capacitats i les habilitats dels i les professionals del sector i de millorar també l’atenció i la prestació dels serveis a les persones usuàries, mitjançant una formació innovadora en la gestió i en la prestació dels serveis socials bàsics, davant els canvis i els nous reptes que viu la nostra societat en els últims temps. 

Aquesta primera jornada aprofundirà en els processos de canvi i la transformació social, des de perspectives diferents que s'aborden en sis espais de treball dirigits per professionals reconeguts dins l'àmbit social.

Tindrà lloc el dijous, dia 26 d'octubre de 2017, al Monestir de Les Avellanes (Os de Balaguer), des de les 9.00 h fins a les 18.00 hores.

Cada inscripció té un preu de 30 euros, en el que està inclòs la conferència inaugural, l'esmorzar, un espai de treball de dos hores al matí i un altre a la tarda, el dinar i una visita guiada pel Monestir de les Avellanes.

El CEESC ofereix la possibilitat d’accedir a 5 beques corresponents a la inscripció a la Jornada. Aquestes beques estan disponibles per a totes les persones col·legiades i amigues del CEESC que estiguin al corrent del pagament de les quotes.

A les persones que obtinguin la beca se'ls demanarà que puguin fer un retorn a mode d'article sobre la seva assistència al Congrés i/o algun dels temes tractats en aquest.
Podeu trobar més informació i el programa a la web de la Jornada.

Consulteu el programa // Web de la Jornada

Si esteu interessats en la beca, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Data límit petició: 30 de setembre.
Les beques s'atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud.