El passat dissabte 17 de desembre es va celebrar l'Assemblea Ordinària del CEESC, en el que van participar 53 persones col·legiades. 22 de manera presencial i 31 delegant el seu vot.

Durant l'Assemblea es van aprovar:

A més dels acords presos, es va parlar d’altres temes. D’entre els que destaquem:

  • Conveni de col·laboració amb la cooperativa mésOpcions.
    En Joan Muntané, tresorer del CEESC, va explicar aquest nou conveni, a partir del qual tots els membres del CEESC podran accedir a mésOPCIONS  amb els mateixos drets que les persones socies d'Opcions de Consum Responsable, SCCL.
    mésOPCIONS es la marca d'Opcions de Consum Responsable, SCCL, una cooperativa mixta de consum i serveis que es construeix des de la sostenibilitat personal, social i ecològica, desenvolupant el mercat social i contribuint a l'articulació i la visibilització de l'economia social i solidària. Aquest conveni es farà efectiu a partir de gener de 2017. Ben aviat publicarem a la nostra web tota la informació.
  • 20è Aniversari del CEESC.
    La Míriem Solsona, comissària del 20è aniversari del CEESC, va explicar com han anat els actes realitzats durant aquest 2016, amb els que s'ha engegat aquesta celebració. I va fer un repàs dels actes que s'esdevindran durant el 2017. Els actes es tancaran al novembre. Més informació del 20è aniversari.

  • Premis Educaweb d’Orientació acadèmica i professional al Servei d’Orientació i ocupació professional del CEESC.
    El Xavi Campos, gerent del CEESC, va explicar que el Servei d’Ocupació i Orientació Professional del CEESC (SOOP) ha rebut aquest novembre el 2n Premi Educaweb d’orientació 2016 en la categoria de “Projectes d’institucions, organitzacions o centres educatius”. Més informació del Premi.

La propera Assemblea Ordinària del CEESC es celebrarà, com a novetat, en divendres tarda. Concretament el divendres 24 de març. Apunteu-vos la data al calendari!