L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la qual el nostre Col·legi forma part, ofereix l’oportunitat d’assistir de forma gratuïta a la Fira BizBarcelona 2016 que tindrà lloc, al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, els dies 1 i 2 de juny.

Si esteu col·legiats o sou amics/amigues del CEESC, podeu assistir a totes les conferències, assessoraments, actes i espais, demanant-ne l’accés gratuït enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Posteriorment us enviarem un codi personal per fer la inscripció telemàtica directament al saló.

 

El saló crea una nova àrea, BizEconomiaSocial

Com a novetat en la seva sisena edició, i degut al auge de la emprenedoria social i cooperativa, crea l'àrea bizeconomia social, amb tot el que està relacionat amb projectes empresarials que aporten beneficis socials o medi ambientals a l'entorn.

A BizEconomiaSocial, es donaran a conèixer propostes i iniciatives transversals  relacionades amb l'Economia Social i Solidària, l'Emprenedoria Col·lectiva, el Cooperativisme, l'Economia del Bé Comú, l'Economia Col·laborativa, les Economies Comunitàries i l'Economia Social d'Inserció Laboral. Aquesta àrea és una aposta per a la nova edició de BizBarcelona by Barcelona Activa què respon a la voluntat de convertir el Saló en un espai més plural i de referència per impulsar noves pràctiques econòmiques , així com donar veu a l'ecosistema d'economies transformadores.