Com ja us vam informar, els propers 21, 22 i 23 d’abril, tindrà lloc a Sevilla el VII Congrés Estatal d'Educació Social que porta com a lema “A més educació social, més ciutadania: la professió com a impulsora de la transformació social”.

Trobareu tota la informació sobre el Congrés a la seva pàgina web.

El CEESC ofereix la possibilitat d’accedir a 5 beques corresponents a la totalitat de l’import de la inscripció al Congrés. Aquestes beques estan disponibles per a tots els col·legiats i amics del CEESC que estiguin al corrent del pagament de les quotes.

Els interessats hauran de presentar:

  • Un projecte de participació en el Congrés amb la motivació i interessos per assistir-hi fent especial èmfasi en dos dels eixos del Congrés. La sol·licitud inclourà una proposta de la manera en què el Col·legi i el conjunt dels seus membres es beneficiarà d'aquesta assistència en concret, tant abans com després de la celebració del Congrés (màxim 1 full).
  • Un document de mèrits en què es faci constar tot allò que la persona que fa la demanda cregui oportú per demostrar la seva participació i implicació en la dinàmica col·legial: ésser membre d’un grup de treball, haver fet aportacions als mitjans de comunicació, participació en altres espais col·legials… Es valorarà especialment el fet d’haver presentat una comunicació per ser presentada al Congrés.
  • La documentació s’haurà d’enviar a l’adreça següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins a l’18 de desembre.
  • Queden excloses d’aquestes beques totes les persones que hagin d’assistir al Congrés amb un encàrrec institucional per part del CEESC.
  • Es valoraran les sol·licituds presentades, contactant amb els interessats si es creu convenient, i es publicarà la llista de beques concedides amb data màxima de 23 de desembre.

SUPORT EN LA INSCRIPCIÓ AL CONGRÉS

Per tal de facilitar la participació de les persones interessades, es posa a disposició el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per tal de centralitzar la informació i poder posar en contacte les persones. Es poden així establir acords per a l’accés a mitjans de transport o allotjament, o a l’organització de grups que permetin accedir a condicions econòmiques avantatjoses. En concret, des del CEESC s’organitzaran grups amb les persones interessades per accedir a les tarifes reduïdes i fer-ne la reserva abans que finalitzi l’any 2015.

La participació en aquesta possibilitat és oberta a qualsevol persona, estigui o no vinculada al CEESC, i es farà efectiva en el moment que es formalitzi l’abonament corresponent després de la sol·licitud a través de correu electrònic.

Les tarifes establertes per a l’organització les trobareu en aquest enllaç.