El proper 23 d'octubre, de 10 a 14 h, tindrà lloc al Bizbarcelona el Networking Intercol·legial, un espai ideal per a educadors i educadores socials i altres professionals que busquen ampliar la seva xarxa de contactes i explorar noves oportunitats laborals. Aquest esdeveniment oferirà entrevistes amb una agenda personalitzada per a cada empresa o professional participant, segons els seus interessos i necessitats.

Ja estan obertes les inscripcions per a empreses i col·legiats/ades que vulguin participar-hi. La data límit per inscriure-s'hi és el 18 d'octubre. Els col·legiats i col·legiades, així com les entitats contractants, tenen accés a la participació al Networking per trobar-hi contactes professionals, posant un anunci en aquest espai de manera gratuïta. (Nota: per assistir al Networking cal que també us inscriviu al Bizbarcelona).


Bizbarcelona 2024: Eines i recursos per fer créixer els negocis

A més del Networking Intercol·legial, el Bizbarcelona, que se celebrarà del 23 al 24 d'octubre, presentarà una àmplia oferta de recursos per a petites i mitjanes empreses, professionals autònoms i negocis locals. Amb més de 120 conferències, tallers i espais d’assessorament, aquest esdeveniment aportarà noves eines per impulsar la digitalització, la sostenibilitat i la competitivitat dels negocis. Es pot consultar tota la programació a la seva pàgina web www.bizbarcelona.com.

Aquest any l'accés al Bizbarcelona té cost però els col·legiats i col·legiades del CEESC teniu entrada gratuïta. Demaneu-nos el codi que heu d'introduir al fer la inscripció escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'esdeveniment, organitzat per Fira de Barcelona i diverses entitats com l'Ajuntament de Barcelona i Pimec, preveu reunir unes 80 empreses que oferiran productes i serveis en àrees com la gestió empresarial, el màrqueting digital, la ciberseguretat, i molt més.

No us perdeu aquesta oportunitat única per fer créixer la vostra xarxa professional i obtenir recursos valuosos per al vostre desenvolupament professional i empresarial.