Amb l’arribada del setembre, molts professionals es plantegen nous reptes i projectes. Aquest mes marca sovint un punt d’inflexió, un moment per fer balanç, revisar el camí recorregut i pensar en noves possibilitats per al futur. Si has considerat emprendre dins l’àmbit social, el CEESC t’ofereix el NIU, un servei de suport a l’emprenedoria que t’acompanyarà en el procés de fer realitat els teus projectes.

El NIU és una plataforma que ofereix suport per a professionals i entitats del sector socioeducatiu que volen donar el pas cap a la creació d'una empresa, cooperativa o associació. Començar un projecte nou pot ser complex, però amb el suport adequat, els obstacles es poden superar més fàcilment.

Un acompanyament personalitzat

Al NIU, el CEESC posa a la teva disposició el seu equip per ajudar-te a fer realitat el teu projecte. A més, gràcies a l’ampli marc relacional del Col·legi, t’ajudem a accedir als recursos més adients per al teu projecte.

Aquest servei no està pensat només per qui comença de zero, sinó també per a aquelles organitzacions que volen donar una nova orientació al seu projecte.

Instal·lació i coworking amb el Cruïlles

El NIU no només t’ofereix acompanyament tècnic, sinó també un lloc físic on començar. El CEESC compta amb l’espai Cruïlles, una incubadora d’empreses i entitats a Barcelona i Girona, on els emprenedors i organitzacions poden desenvolupar la seva tasca diària. Cruïlles és molt més que un espai de coworking: és una comunitat de persones amb inquietuds similars que treballen per crear projectes que generin impacte social.

Aquest setembre pot ser l'oportunitat que estaves esperant per replantejar-te la teva trajectòria i explorar noves vies. Tant si tens una idea a desenvolupar com si vols donar una nova empenta al teu projecte, el NIU del CEESC t’ofereix l’entorn i el suport per fer-ho possible.

>>Si estàs pensant en fer el pas, contacta amb el NIU del CEESC i comença a donar forma al teu futur.