Aquells que acabeu de finalitzar els estudis en Educació Social esteu en un moment clau per iniciar la vostra trajectòria professional. Des del CEESC oferim tot el suport per acompanyar-vos en aquest camí.

Col·legiar-se és un pas imprescindible per consolidar la vostra carrera i per accedir a tot un conjunt de recursos que us ajudaran a afrontar amb èxit els reptes del món laboral.

I perquè els nous titulats i titulades pugueu començar amb confiança i aprofitar tots els avantatges sense cap cost inicial, us oferim la sol·licitud d'inscripció gratuïta

Ens comprometem a acompanyar-vos en tot moment per satisfer les vostres necessitats professionals, amb serveis com ara:

  • Borsa de treball exclusiva, amb accés accés a ofertes laborals específiques del sector de l’educació social.
  • Orientació professional personalitzada, a través del nostre servei d’orientació que vol millorar les possibilitats d’ocupació, facilitar un major coneixement del mercat laboral i permetre avaluar si es disposa de tot allò que el mercat demana per accedir a la feina, i què pot fer cadascú per augmentar les possibilitats d'aconseguir-la.
  • Xarxa professional des d’on connectar amb altres professionals del sector, facilitant la creació d’una xarxa de contactes que fomenta l’aprenentatge mutu i el creixement professional.
  • Formació contínua, amb una oferta específica amb preus especials.
  • Suport en processos d’oposició, proporcionant eines i recursos per preparar les oposicions.
  • Accés a materials especialitzats, que permeten estar al corrent de les últimes tendències i novetats del sector.

A més de beneficiar-vos de la sol·licitud d'inscripció gratuïta, podeu gaudir de facilitats econòmiques addicionals. La quota col·legial es pot fraccionar al llarg de l’any per facilitar-ne el pagament i és desgravable en la declaració de la renda. A més, aquells que us trobeu en situació d’atur podeu accedir a una quota reduïda mentre manteniu tots els avantatges que ofereix el CEESC.

També és important tenir en compte que la col·legiació no només ofereix un acompanyament constant al llarg de tota la trajectòria professional. Ser membre del CEESC és estar connectat a una xarxa des d’on compartir i generar coneixement i discurs envers la nostra professió, una xarxa que promou el reconeixement social i professional de l’educació social, emprèn accions per defensar els drets laborals i treballa per a una millor regulació de la professió. 

Col·legia’t al CEESC i fes créixer la teva carrera amb el nostre acompanyament!