Un dels objectius del CEESC és oferir una formació continuada, de qualitat i assequible, que respongui a les necessitats dels i les professionals de l'educació social.

Durant aquest 2024 hem estat treballant en una revisió del que s'ha estat fent fins ara per tal de dissenyar un nou pla de formació que estableixi les bases de la futura Escola de formació del CEESC, dirigida al conjunt de professionals de l'educació social, amb condicions preferents per a membres del Col·legi.

Les formacions proposades en el nou pla de formació es poden classificar en tres tipus, en funció de la seva metodologia, nivell o temàtica:

  1. Tallers pràctics:

Accions formatives, de curta durada, de rendiment immediat, que aborden, de manera molt concreta i pràctica, temes, problemàtiques, aspectes, maneres d’acompanyar, treballar actuals i de futur en diferents àmbits i/o col·lectius.

  1. Cursos de formació:

Accions formatives de llarga durada, dividides en:

    • Formacions introductòries

Per a submergir-se de ple dins un àmbit en concret. Apropen l'alumnat al col·lectiu amb què treballa o vol treballar, al tipus de professionals amb qui es relaciona, amb les organitzacions per a les quals treballa, així com a les funcions i les tasques més importants de cada àmbit.

    • Formacions d'aprofundiment

Permeten aprofundir en coneixements en un àmbit i/o col·lectiu concret.

    • Formacions transversals

Plantegen l'adquisició d'habilitats, competències i coneixements per a professionals de qualsevol àmbit.

  1. Preparació d'oposicions:

Formacions per ajudar els educadors i les educadores socials en la preparació del procés per optar a una plaça pública.


Catàleg de Tardor 2024

El primer catàleg que oferim amb aquesta nova estructura i amb la voluntat que sigui el primer de molts, ofereix 6 tallers pràctics, 4 cursos, 2 edicions del curs de preparació d'oposicions, així com 2 Càpsules.

>>Consulteu-lo aquí.