Des del CEESC oferim una beca pel Postgrau en Nous Models d’Atenció en Salut Mental Comunitària de la Universitat de Manresa. Aquesta és la segona edició del postgrau, expedit per la Universitat de Vic - Fundació Universitària del Bages.

Què oferim?

  • Una plaça amb el 50% de descompte al Postgrau en Nous Models d’Atenció en Salut Mental Comunitària.
  • 10% de descompte en la matrícula per a totes les col·legiades i col·legiats del CEESC.

Requisits per aconseguir la beca del 50%:

    1. Estar col·legiat/ada al CEESC*.
    2. Enviar una carta de motivació de, com a màxim, 150 paraules abans del 23 de juliol a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
    • *Tindrà preferència si una col·legiada o col·legiat és membre del Col·lectiu professional de Salut Mental del CEESC.

Informació sobre el postgrau:

Es tracta d'un postgrau de modalitat semipresencial que comença el proper octubre. Les sessions presencials es duen a terme els divendres i dissabtes a Manresa.

L'atenció a la salut mental s'ha transformat considerablement en les últimes dècades, existint, en l'actualitat, múltiples aproximacions la majoria d'elles basades en el desenvolupament d'intervencions comunitàries. Això ha comportat un canvi tant en els models d'atenció com en els sistemes de prestació de serveis, des de la promoció, la prevenció fins al tractament.

Aquest tipus d'enfocament en l'atenció a la salut mental comporta un canvi significatiu en les competències, tant a nivell de coneixements, com de procediments i actituds, de les persones que treballen en aquest àmbit, pel fet que es tracta d'un treball en xarxa transdisciplinari amb objectius compartits en un territori concret. Per això, és particularment necessari establir formacions que permetin l'adquisició d'aquests coneixements i el desenvolupament d'habilitats a fi que es pugui participar en la construcció d'intervencions comunitàries en salut mental en el context de la Salut Pública.

El Postgrau en Nous Models d’Atenció en Salut Mental Comunitària ofereix formació sobre aquestes noves aproximacions d'atenció a la salut mental, basada en l'evidència científica dels conceptes, models, planificació de serveis i tècniques d'avaluació i intervenció. Així mateix, ofereix els coneixements i eines necessàries per a comprendre els aspectes globals i comunitaris sobre la salut mental i, així, desenvolupar noves estratègies de disseny, recerca i intervenció en aquest àmbit.

>>Per a més informació sobre el postgrau, visiteu aquest enllaç.

No deixeu passar aquesta oportunitat per millorar la vostra formació i contribuir a la transformació de l'atenció en salut mental comunitària.