El CEESC va iniciar l'any 2020 una col·laboració amb la Diputació de Barcelona per elaborar una Guia de recomanacions i recursos per al treball socioeducatiu a distància, que té per objectiu promoure la igualtat d'oportunitats i la salut en la infància i l'adolescència, així com donar suport als infants i adolescents, i a les seves famílies. La Guia es va presentar el passat 28 de juny i estarà disponible en breu.

Aquest 2021 continuem col·laborant amb la Diputació i en aquesta ocasió per aproximar-nos a la realitat dels serveis, recursos i projectes que fan un treball socioeducatiu amb famílies, infants i adolescents en situació de risc en els municipis de la província de Barcelona [1].

L'objectiu és conèixer quins són aquests recursos, l'actuació que han desenvolupat i desenvolupen en els municipis, quin és el seu impacte i quins són els seus punts forts, febles i els seus reptes de futur.

La recerca d'informació de tots aquests recursos té la finalitat de poder acabar aconseguint un mapeig de tots ells i una diagnosi profunda del tipus d'oferta dels recursos socioeducatius que s'està oferint a la província de Barcelona.

Ens hi pots ajudar? Si actualment treballes en un d'aquests serveis, parla amb la teva entitat o organització i col·labora amb nosaltres

omplint aquest qüestionari

 

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

 

[1] Cerquem serveis d’intervenció socioeducatius, centres oberts, serveis de suport a les famílies amb infants de 0 a 3 anys en situació de risc, serveis d’atenció diürna, servei d’acompanyament socioeducatiu per a adolescents en situació de risc, esplai i casal, espai jove, projectes per a joves en situació de risc, espai familiar, altres serveis preventius de 0 a 3 anys, projectes comunitaris per a infants o adolescents.