Després del descans d'estiu els comitès, formats pel COPEC, TSCAT, CEESC i COPC, han reprès l'organització del IV CSSBE. Atès que seguim amb incerteses sobre l'evolució i control de la pandèmia, els comitès treballen en diferents escenaris per garantir la realització en les dates previstes que, com ja vam anunciar al juny, seran els propers 16 i 17 de setembre del 2021.

Amb el lema “Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia”, aquest IV Congrés tractarà les diferents situacions de dependència, interdependència i autonomia en la xarxa de relacions i de cura entre les persones.

El moment d’aturada i protecció vers el coronavirus que estem vivint aquest 2020 no passarà per alt en l’abordatge de la temàtica i l’anàlisi del sistema social.

Comunicacions i pòsters

Us animem a presentar les vostres COMUNICACIONS i PÒSTERS d’experiències, projectes, recerques, intercanvis i bones pràctiques, a partir dels eixos del IVCSSBE, molts dels quals portaran l’empremta que està deixant el COVID en el nostre quefer professional en l’atenció a les persones.

La data límit per a la presentació de comunicacions i pòsters és el 6 de maig de 2021.

Bases per a la presentació.

Web del Congrés.