El proper dimecres, 11 de novembre a les 10 del matí, el CEESC organitza l'activitat on line "Activar-se, emprendre o inventar-se en Educació Social" i hi convida tots aquells educadors i educadores socials que tinguin la intenció o estiguin interessats a conèixer aspectes bàsics a tenir en compte alhora d’activar-se i intentar tirar endavant un projecte propi o compartit entre un equip.

Sempre és complex que les bones idees en l'àmbit social es transformin en un lloc i un model de treball que encaixi i funcioni. Ja sigui per raons ètiques, de pressupost, burocràtiques o organitzatives, en aquest àmbit sembla que s'hagi de fer alguna cosa més que picar pedra (una de les poques fórmules d'èxit que coneixem).

Parlarem de passes a seguir, recursos que poden ajudar i hi presentarem tres projectes engegats per professionals de l’Educació Social que han decidit prendre la iniciativa i construir un camí propi. Parlarem amb Antonio Alcántara, de La Perifèrica, entitat especialitzada en processos de participació, acció comunitària, i en alimentació saludable i cuina social. Treballa en el marc de l'economia social i solidària; Mercè Aranda, de Tata Inti SCCL, cooperativa de treball d’iniciativa social, sense ànim de lucre, nascuda a Barcelona de la mà d’una família inquieta, creativa i somiadora, i amb Quico Manyós, de Dignetik, entitat que t’ajuda a treballar l’autonomia personal, la dignitat de la persona i la reflexió ètica en el dia a dia de la teva empresa.

També comptarem també amb un dibuix bàsic de recursos i consells pràctics alhora d’activar-se, emprendre o inventar en Educació Social amb la participació d' Eva Sasot, la responsable tècnica d’atenció col·legial del CEESC i del Servei d’Ocupació i Orientació Professional - SOOP.

INSCRIPCIONS TANCADES