25% de descompte per a membres del CEESC

 

Arkhé Innovació social

El CEESC ha arribat a un conveni amb Arkhé en virtut del qual els col·legiats i col·legiades del CEESC gaudeixen d'un 25% de descompte en el preu dels seus cursos.

 



CURSOS DESTACATS

La competència cultural amb perspectiva de gènere

Tant Gènere com Cultura són conceptes fluids i polisèmics, íntimament embolicats en la cultura, o sigui, en el context social, econòmic, mediambiental i de classe, entre altres. Per tant, el maneig dels mateixos i la forma com s’interrelacionen des d’una perspectiva adaptativa ha de constituir la base d’una intervenció psicosocial efectiva.

Documentació visual

Documentar resulta rellevant per visibilitzar i, al mateix temps, per seguir aprenent i generant coneixement. És necessari tenir eines per poder portar-ho a terme i reflexionar sobre la importància de crear xarxes de coneixement.

Coeducació en centres residencials

Aquesta formació pretén introduir els conceptes sexe i gènere a l’atenció residencial a infants i adolescents per tal de prendre consciència i desenvolupar accions crítiques i transformadores que possibilitin espais de llibertat i no de manteniment d’estructures de poder i estereotips.

Treball amb famílies en el sistema de protecció

En el treball amb les famílies des dels centres no podem limitar-nos al compliment d’aquelles obligacions que se’ns demanen, per part de qui ens contracta, sinó que, per a respondre amb garanties al nostre encàrrec, és necessari preparar-nos per a poder atendre a les famílies adequadament.

 

>>Trobareu tota la informació dels cursos en aquest enllaç.