A finals del mes de juny i a iniciativa del Col·lectiu de Protecció a la Infància del CEESC, vam fer el llançament d’aquesta enquesta amb la finalitat de conèixer la realitat dels i les professionals que treballeu a centres d'acollida o recursos residencials del sistema de protecció a la infància i l’adolescència.

En aquests dos mesos hem recollit al voltant de 700 respostes, però creiem que n’hi hauria d’haver més. Hi treballes i encara no has contestat l'enquesta? Si ja l’has respost, et demanem que la puguis compartir. Teniu temps encara fins el 15 de setembre.

Respon l’enquesta

El 2 d'octubre, #DiaES, presentarem un resum d’algunes dades destacades recollides de l’enquesta, i a la tardor d’aquest 2019 farem públics tots els resultats a través d’un informe i una jornada especial amb altres agents implicats en l’atenció a la infància i adolescència.

L’última intencionalitat de l’estudi és posar llum a la realitat viscuda pels professionals i incidir en lluitar, reivindicar i canviar aquelles situacions que són millorables i que beneficien tant al col·lectiu de professionals com a la població que atenem, el centre de la nostra feina.

Més informació