Participa als Premis RetinES 2020

La setena edició dels Premis RetinES 2020 consta de dues modalitats:

  • Millor obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa amb un premi de 600€.
  • A la millor obra o projecte audiovisual realitzat per joves de 18 a 30 anys amb un premi de 300€.

Hi ha temps per presentar-s’hi fins al 15 d'abril 15 de maig de 2020.

>>Tota la informació sobre les bases dels premis RetinES 2020

>> Web del RetinES

Selecció de RetinES al Miradocs 2020!

Per quart any consecutiu, algunes de les peces audiovisuals premiades a l’última edició dels premis RetinES es presentaran o projectaran en el marc de la mostra Miradocs, que aquest any compleix la desena edició. Serà el proper dijous 30 de gener a les 19.00h a la Casa Elizalde de Barcelona.

Dins el Miradocs, es vol apropar la mirada a realitats que moltes vegades són invisibles als nostres ulls i que a través de projectes audiovisuals desenvolupats per entitats que treballen amb persones en situacions de vulnerabilitat se’ns fan visibles.

>>Quins vídeos es projectaran al Miradocs

I la comunitat RetinES segueix oberta…

A través d’un registre de 30 segons, podràs compartir material audiovisual ja existent que consideris oportú i motivador per a l’acció i l’activitat socioeducativa.

Contribueix al recull d’obres, treballs, intencions, processos, recursos i projectes audiovisuals que ens puguin ser útils.

Seràs membre d’una comunitat on periòdicament informem d’activitats o esdeveniments a l’entorn del vincle entre l’àmbit social i educatiu i l’audiovisual (l’audiovisocial) i, de tant en tant, sortegem entrades per a dues persones a festivals de cinema social, cursos o formacions sobre recursos audiovisuals per a la intervenció social.

>>Registra’t a la comunitat RetinES i obre’ns els ulls amb les teves recomanacions.

>>Vídeos guanyadors del RetinES 2019.