Aquesta tarda comença la VI edició del Cicle de conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors.

El CEESC col·laborem en aquest cicle de conferències per primera vegada. Són un total de nou ponències de temàtica diversa que es duran a terme entre octubre i juny a les seus dels col·legis professionals col·laboradors, amb entrada lliure i oberta a tothom. Com a col·legi oferirem la conferència "L'educació social: ofici vell, professió nova", a càrrec del Sr. Lluís Vila Savall, el dimarts 21 d'abril a les 18h.

 

El programa del VI Cicle de conferències és el següent:

Has de ser-hi. Fotoperiodisme en estat pur, a càrrec del Sr. Pepe Encinas (fotoperiodista) - Col·legi de Metges de Barcelona
Dimarts 29 d'octubre a les 18h.

Geopolítica: poder, prosperitat i pobresa en el món, a càrrec dels Sr. Santiago Iglesias (economista, advocat i censor jurat de comptes) i Sr. Josep M. Viedma (economista i enginyer industrial) - Col·legi d'Actuaris de Catalunya
Dimarts 19 de novembre a les 18h:

L'homeopatia en el context dels tractaments complementaris, a càrrec del Dr. Guillem González (vicepresident de la Secció de Metges de Tractaments Complementaris del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona) - Col·legi de Farmacèutics de Barcelona
Dimarts 17 de desembre a les 18h:

Els catorze vuit mils: tancant el cercle, a càrrec del Sr. Ferran Latorre (alpinista i divulgador) - Col·legi d'Economistes de Catalunya
Dimarts 21 de gener a les 18h:

Oli amb un llum...la negociació, a càrrec del Sr. Josep Masdeu (actuari d'assegurances i doctor en Ciències Econòmiques) - Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.
Dimarts 18 de febrer a les 18h.

Epidèmia de rèptils, a càrrec del Dr. Enrique Rubio (cap del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital de la Vall d'Hebron) - Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Dimarts 17 de març a les 18h.

L'educació social: ofici vell, professió nova, a càrrec del Sr. Lluís Vila Savall (vicepresident del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials) - Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona.
Dimarts 21 d'abril a les 18h.

Com funciona el cervell, a càrrec del Dr. Oscar Pino López (neuropsicòleg, adjunt al Servei de Psiquiatria de l'Hospital General de Granollers) - Col·legi de Metges de Barcelona.
Dimarts 19 de maig a les 18h.

La meva experiència vital: Com superar la mort d'un familiar en accident de tràfic, a càrrec de Montserrat Montal Gibert (procuradora dels Tribunals) - Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.
Dimarts 16 de juny a les 18h.

 

Programa del Cicle (pdf)