El passat mes d’abril, la delegació del CEESC a les comarques gironines va convocar la quarta edició del Concurs de contes i relats curts per educar en valors, amb la finalitat de recollir-los en una publicació il·lustrada que es convertís en eina pedagògica per al desenvolupament d’activitats amb nens i nenes.

En aquesta edició, però, la Junta delegada del CEESC a Girona ha decidit declarar desert el Concurs atesa la poca participació i, per tant, no realitzar l’acte públic d’entrega de premis tal com marcaven les bases.

Malgrat tot, els contes presentats seran publicats al blog Educador@s de Girona.

Tot seguit podeu llegir la decisió de la Junta delegada del CEESC a Girona respecte d’aquest Concurs.

Sobre el IV Concurs de Contes. Coneix els teus drets

La Junta delegada del CEESC a Girona, organitzadora del IV Concurs de Contes per educar en valors. “Coneix els teus drets”, que inclou, entre els seus membres, el Comitè Organitzador d’aquest concurs, així com als dos membres del Jurat que formen part de la Junta gironina, i que el tercer membre extern a aquesta Junta encara no ha estat designat, i al davant del baix nivell de participació

DECIDEIX

  1. Declarar desert aquest concurs i, per tant, no fer el procés de selecció dels contes proposats.
  2. Publicar-los al blog Educador@s de Girona fent-hi constar que, donada la poca participació al Concurs, aquests consten com a presentats sense haver passat cap procés de selecció i que, conseqüentment, els premis per categories han quedat declarats deserts.
  3. Que els autors d’aquests contes, malgrat no ser finalistes, i per tant no estar previst a les bases, rebran al seu domicili un diploma acreditatiu de participació en aquest Concurs.
  4. Que, conseqüentment, no té sentit organitzar un acte per fer públic el veredicte del Jurat, tal com es contempla en les bases.
  5. La Junta gironina del CEESC, vol continuar treballant amb els objectius educatius que van donar lloc a aquest Concurs, continuant publicant contes al blog Educador@s de Girona, en la modalitat concurs o en qualsevol altra que consideri oportuna.

Podeu consultar els contes seleccionats de les edicions anteriors en aquests enllaços:

Primera edició (2013) 21 contes per educar en valors.
Segona edició (2015) 18 contes per educar en valors.
Tercera edició (2017) 5 contes per educar en valors.