El passat 14 de maig els sindicats UGT i CCOO i els col·legis professionals del Treball Social i d’Educadores i Educadors Socials vam presentar la Plataforma en Defensa del Dret a l'atenció de les persones amb dependència.

L’objectiu d’aquesta plataforma és donar compliment a la Llei d’Autonomia Personal i Atenció a la Dependència i a la Llei de Serveis Socials, millorant les condicions laborals de les persones que treballen en aquest sector i assegurant l’atenció de qualitat a les persones que estan en situació de dependència.

Ara ja s’han afegit diferents organitzacions al Manifest fundacional i s’estan començant a generar espais per treballar les reivindicacions més concretes d’aquesta plataforma, on les educadores i els educadors socials hi hauríem de ser representats.

Si ets membre del CEESC i vols representar el CEESC en espais en què es faci incidència en la defensa del dret a l'atenció de les persones amb dependència, escriu-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..