En ple període electoral, la Taula per la Infància i l'Adolescència (TIAC), ha fet pública una nova versió del document Polítiques d’infància, un recull d’inquietuds i demandes de les diferents entitats i col·lectius professionals que formem part de la TIAC, que vol exposar els principals reptes que en l’àmbit de la infància i l’adolescència cal tenir en consideració al llarg dels propers anys. 

L’objectiu del document és que serveixi a les entitats del sector de la infància i l’adolescència a Catalunya com a referència durant aquest període preelectoral, que es puguin prendre els objectius en el camp de la defensa i promoció dels drets de l’infant com a propostes polítiques.

Aquest document serveix per reivindicar, doncs, la importància d’assumir compromisos per prioritzar l’atenció als Drets dels Infants i Adolescents a Catalunya, i aplicar noves polítiques socials més profundes. 

 

La Taula per la Infància i l'Adolescència (TIAC), de la qual formem part el CEESC, es va constituir el 17 de juliol de l’any 2007 per tal de promoure els drets dels infants i els adolescents reconeguts a la Convenció sobre els Drets de l’Infant, adoptada per Nacions Unides l’any 1989.

La TIAC està formada per entitats dedicades a diferents vessants de l’àmbit de la infància i l’adolescència.

>Document "Polítiques d'infància" (pdf).