A poc a poc anem desvetllant més novetats del III Congrés de Serveis Socials Bàsics que organitzem conjuntament el CEESC, el TSCAT, el COPC i el COPEC, els propers 17 i 18 d'octubre. La darrera novetat és el programa que et proposem per a aquests dos dies de Congrés, on es donaran cita un centenar d'experts vinculats a diferents àmbits i experiències del món social. Tots ells reflexionaran al voltant dels quatre eixos que centraran aquest Congrés: la fortalesa del professional al servei de les persones, la ciutadania com a protagonista dels Serveis Socials Bàsics, els altres serveis en interacció amb els Serveis Socials Bàsics i les polítiques socials: 10 anys de la Llei de Serveis socials.

Una vintena de taules rodones

El Congrés arrencarà amb la sessió inaugural, on hi haurà representació institucional i dels diferents col·legis organitzadors, i amb la conferència d'Itziar González, arquitecta, urbanista i activista en moviments socials. A partir d'aquest moment i durant els dos dies, s'aniran realitzant la vintena de taules rodones simultànies previstes que abordaran diversos temes relacionats amb els diferents eixos.

Per tancar el Congrés, tindrem la conferència del psicoanalista i director sociosanitari de la Fundació Cassià Just, Francesc Vilà, seguida d’una conversa sobre la dignitat i la bellesa amb Bru Rovira, periodista i autor del llibre Solo pido un poco de belleza, i Amparo Alcoverro, treballadora social de l’Ajuntament de Barcelona. El punt final al Congrés el posarà l'acte de cloenda institucional, que comptarà amb la presència de Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies.

Consulteu el programa del III Congrés de Serveis Socials Bàsics.