El CEESC participa en un projecte Europeu Erasmus+ en un projecte de cooperació i d’intercanvi de bones pràctiques europeu ”Minorities as opportunity and occasion for chrysalis-MOOC”, que té l’objectiu de crear un curs obert i en línia dedicat a professionals que treballen amb joves (educadors, professors, formadors), que els sigui útil  per millorar les seves competències interculturals i que els hi ofereixi noves eines, teòriques i pràctiques, per gestionar i donar valor a la diversitat cultural.

El curs està pensat per augmentar les competències bàsiques per a treballar amb grups multiculturals.  La llengua dels textos del curs és l'anglès (tot i que hi ha vídeos en català), ja que totes les aportacions que es podien fer en la llengua de cada participant s'han traduït a l'anglès. Després de gairebé dos anys de feina el curs ja està gairebé enllestit, abans de posar-ho en obert, hi haurà una trobada a del 9 al 16 de maig a Amarante (Portugal) de totes les entitats que hem participat en el projecte per fer una prova de la versió Beta del curs. 

El CEESC posem a disposició de les persones col·legiades i de les amigues del CEESC (que estiguin al corrent del pagament de les quotes) una plaça per a participar en aquest curs.  

Si teniu disponibilitat i hi voleu participar al curs, envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. explicant els vostre interès, abans del 26 d'abril. 

Per a l’atorgació de la beca, es valoraran les cartes de motivació rebudes, tenint en compte l'interès. La persona triada tindrà cobertes les despeses de desplaçament, allotjament i manutenció; participarà al curs i finalment haurà de fer una avaluació del mateix. A més, se li demanarà que pugui fer un retorn de l’experiència a través d’un article pel blog del CEESC.