El 16 de febrer, la Comissió Gestora va aprovar els Estatuts Provisionals del COPEESCAN i, oficialment, va obrir el seu període d'habilitacions.

Aquest període té un termini de sis mesos, tal com marca la Ley 4/2016 de 21 de Noviembre de la creación del Colegio Profesional de Educadoras y Educadores Sociales de Cantabria. Per tant, el període d'habilitació s'obre des del 16 de febrer fins al 16 d'agost de 2017.

A la pàgina web del COPEESCAN trobareu tots els requisits necessaris, així com la documentació que cal presentar: http://www.copeescan.es.

Quan hi ha un procés d'habilitació obert, des del CEESC podem fer de correu administratiu i, per tant, recollir la documentació, les taxes, i fer les compulses, però no estem al corrent de la resolució dels expedients.

Si voleu presentar la documentació a través del CEESC, teniu temps fins al 31 de juliol de 2017, a partir d'aquesta data, haureu de presentar la documentació directament al col·legi habilitador.

Les persones que obtinguin una resolució positiva, hauran de formalitzar l’alta al col·legi corresponent i romandre-hi un mínim d'un any col·legiades.