El proper dimecres, 15 de març tindrà lloc la jornada Camins i perspectives. Professionals de l’Educació Social. #PerspectivES17 dirigida a estudiants on, en un espai fresc i dinàmic, els estudiants es trobaran amb professionals de diversos àmbits innovadors o en creixement, i on podran conèixer els estudis de postgrau on continuar formant-se, així com eines molt pràctiques per accedir al món laboral.  

La Jornada se celebrarà de 9.30 a 14.00, al Teatre del Casinet d'Hostafrancs. Rector Triadó, 53. Barcelona.

El programa està dividit en dues franges. De 10.00 a 12.00, tindrà lloc l'espai "Àmbits professionals i estudis de postgrau" on els estudiants podran parlar amb professionals de diferents àmbits i amb responsables de les universitats. Hi haurà professionals amb ganes de parlar i aclarir dubtes sobre els següents àmbits: museus i art contemporani, escola, joventut, mediació, emprenedoria i economia social i salut mental. Així mateix, s'hi podran aclarir dubtes sobre màsters i postgraus amb responsables de la UB, la UAB, la UdG, la UOC, la Pere Tarrés, la URV i la UNED.

L'esdeveniment serà actiu; l'espai estarà distribuït en diverses taules per tal que els participants puguin decidir amb quins professionals o universitats volen mantenir converses en un format pròxim i acollidor. És recomanable organitzar-se bé el temps i els interessos i planificar un bon itinerari.

A les 12.30 tindrà lloc la "Xerrada sobre pràctiques per accedir al món laboral", on l'Óscar Martínez Ciuró donarà a conèixer eines pràctiques per poder millorar les competències d’autopromoció, millorar la identitat digital i crear una estratègia professional. 

En aquest enllaç hi trobareu la informació més detallada i el formulari d'inscripció.

Activitat organitzada conjuntament entre les universitats catalanes i el CEESC.