La cinquena edició del Camins i Perspectives es presenta en format on line per facilitar la participació d’estudiants d’arreu de Catalunya i a raó de la bona resposta rebuda l’any passat en què s'hi van connectar un total de 284 persones amb una audiència mitja a cada espai de 64. S'hi presentaran nous àmbits professionals i hi haurà, com ja ve sent habital, l’espai d’informació sobre contractació pública, privada i del tercer sector.

Així doncs, el proper dijous, 31 de març, de 9.00 a 19.00 h i de manera quasi ininterrompuda en franges de 45 minuts, es presentaran fins a vuit àmbits professionals de l’Educació Social. Camins de futur i perspectives professionals tractats pels mateixos professionals i docents especialitzats i amb experiència en els àmbits de: protecció a la infància i l’adolescència, joventut, mediació, gent gran, salut mental, escola i dues àrees ampliades aquest any: justícia i cultura.

A més, a l’espai d’informació sobre contractació pública, privada i del tercer sector, farem alguns apunts sobre el tipus d’ofertes de treball actuals que trobem per a educadores i educadors socials.

Una jornada dirigida principalment a estudiants d’Educació Social de tot Catalunya però, també, a altres persones interessades. El Camins i Perspectives vol ser un lloc on posar-se al dia de la professió amb una mirada àmplia a través de diversos espais integrals i dinàmics. Les persones que s’hi apunten tenen una oportunitat única de conèixer, preguntar o debatre amb professionals i docents especialitzats en els àmbits professionals que s'hi presenten.

Aquesta jornada està organitzada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya en col·laboració amb les universitats catalanes: Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat Ramon Llull - Fundació Pere Tarrés, Universitat de Vic i Universitat Oberta de Catalunya.

>>Més informació del programa, ponents i inscripcions