Amb el Consejo General de Colegios de Educadoras y Educadores Sociales ens sumem a la lluita contra l'assetjament escolar amb un missatge positiu. Per a això avui, 2 de maig, ens unim a la commemoració del Dia Mundial contra l'Assetjament Escolar, posant la mirada en la construcció de la convivència.

L'educació social és convivència i la convivència és el marc bàsic per al ple desenvolupament de les persones. Quin millor escenari que el sistema educatiu per garantir aquest ple desenvolupament de la persona des d'un marc de convivència positiva?

Us compartim el Manifest del Dia Mundial contra l'Assetjament Escolar, en el que animem al Ministeri d'Educació i a les comunitats autònomes a desenvolupar programes d'educació social a tots els centres educatius d'educació infantil i primària i d'educació secundària obligatòria i agraïm la col·laboració oferida per tots els agents de la comunitat educativa que han acollit i valorat les actuacions desenvolupades fins ara per aquests professionals.

A banda, per tal de contribuir a la lluita contra l'assetjament escolar, des de la Comissió d'Educació Social en el Sistema Educatiu del CGCEES, ens proposa un seguit de lectures per tal de reflexionar i a aprendre. Una invitació a la lectura pausada i reflexiva que pot ser un element interessant en aquest procés col·lectiu. 

 

També us proposem l'etiqueta #YoTambienConstruyoCONVIVENCIA per visibilitzar a les xarxes socials les aportacions de l'Educació Social.


#YoTambienConstruyoCONVIVENCIA #LaEducaciónSocialesCONVIVENCIA

SI L'EDUCACIÓ NO ÉS SOCIAL, NO ÉS DEL SEGLE XXI