Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Ester Ibáñez

Presidenta

El meu primer contacte amb el camp social va ser realitzant voluntariats i de monitora amb infància en risc social. Quan vaig acabar la carrera vaig començar a treballar a un centre obert a Barcelona durant uns anys, fins que vaig retornar a Tarragona. Primerament, vaig treballar en un centre d'acollida i, després, en el CRAE en què estic ara. Porto 5 anys treballant-hi i en l'actualitat sóc la coordinadora del grup de nois d'entre 16 i 18 anys.

Un llibre: "El antropólogo inocente", de Nigel Barley.

Núria Torres Querol

Vicepresidenta

A l'edat de 18 anys decideixo estudiar Educació Social amb la motivació d'ajudar els altres a ajudar-se (2006 - 2009).

Al finalitzar els estudis inicio trajectòria laboral a la Creu Roja Tarragona, exercint a l'àrea de VIH/SIDA (2009). Un any després arribo a l'entitat tutelar on exerceixo en l'actualitat, com a referent de persones legalment incapacitades amb diagnòstic mèdic de trastorn mental sever, discapacitat intel·lectual i/o demència. Després d'assistir als dos darrers congressos estatals, prenc major consciència de la necessitat de fer créixer la professió des dels propis professionals. En aquest context, em vinculo al CEESC.

Actualment, estic estudiant el Màster en Treball Social Sanitari a la Universitat Oberta de Catalunya.

Un llibre: Tot un clàssic... "El Petit Príncep" d'Antoine de Saint-Exupéry.

Isabel Vallés

Tresorera

Des de ben joveneta que ja tenia contacte amb el camp social, durant anys he fet diferents voluntariats. Als 20 anys vaig venir cap a Tarragona, primer vaig estudiar un Cicle formatiu de grau superior d’Animació Sociocultural i, posteriorment, vaig cursar la diplomatura d'Educació Social a l’URV.

Des de l’any 2007 que treballo en l’àmbit de la infància. Actualment estic treballant al centre d’acollida Mare de Déu de la Mercè de Tarragona.

Un llibre: “El petit príncep”, l’essencial és invisible als ulls…

Paulo Outeiral

Secretari

La meva trobada amb el món de l'Educació Social va ser més per casualitat que per vocació. Em vaig diplomar en Educació Social el 2007 a Santiago de Compostela amb la menció d'Inadaptació i marginació social. Posteriorment vaig cursar Pedagogia a la URV.

Des del 2007 visc a Tarragona on vaig començar a treballar com a educador en una Comunitat Terapèutica i posteriorment en un CREI. En l'actualitat, treballo a l'àrea social tutelar d'una fundació que atén persones incapacitades per qüestió de malaltia mental, discapacitat o demència.

Un llibre: "Historia de una capinera", de Giovanni Verga.

Juanjo Vernet

Vocal

En l'àmbit de l'educació hi vaig entrar com a voluntari a l'edat de 13 anys a l'Escola Mestral de l'Hospitalet de l'Infant. Més tard, a l'edat de 29 anys vaig participar com a voluntari social a l'associació Grup d'Esplai Blanquerna de Tortosa que desenvolupen la seva tasca educativa amb infants i adolescents en situació de risc. Més endavant vaig participar com a formador a l'Escola de l'Esplai de Tortosa fins a l'actualitat.

Vaig estudiar el Grau d'Arquitectura Superior a la URV, però vaig fer un gir total a la meva vida, fent de la meva passió, una professió; sóc graduat en Educació Social amb la menció en Intervenció Socioeducativa en Infància i Famílies a la URV.

Actualment treballo en el centre d'acollida d'emergències de la Mare de Déu de la Mercè a Tarragona.

Un llibre: Per la meva vinculació com a formador "Educant en el Lleure. Formació per a monitores i monitors" de l'Editorial Claret.