Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Qui es pot col·legiar?

Es pot col·legiar tota aquella persona que tingui el títol de diplomat o graduat en educació Social*, o bé que hagi estat habilitat per qualsevol col·legi d’educació social de l’Estat espanyol.

 

Per col·legiar-se:

Cal presentar la següent documentació a qualsevol de les nostres seus o enviar-la per correu postal:

  1. Sol·licitud d'inscripció al CEESC
  2. Fotocòpia del Títol oficial o de la Certificació supletòria provisional que gaudeix d’idèntic valor jurídic que aquell i que haurà d’incorporar el nombre de Registro Nacional de Titulados Universitarios Oficiales i serà signat/ada pel Rector/a. No s’acceptaran, a efectes de col·legiació, certificats sense validesa legal com poden ser certificats de pagament de taxes, certificats acadèmics o certificats substitutoris sense número de registre/signats per l’autoritat no competent.
  3. Fotocòpia del DNI.
  4. Pagament de les taxes de sol·licitud d’adscripció (40€). Pots pagar en efectiu o amb targeta bancària en el moment de fer el tràmit, o portar-nos el resguard d'haver fet una transferència a algun d'aquests comptes bancaris: 
  • Caixa d’Enginyers IBAN ES05 3025 0001 1714 3312 5596.
  • Banc Sabadell IBAN ES88 0081 0057 3700 0124 3932
    (Per tal d'evitar les despeses de gestió que aplica Banc de Sabadell a les persones que no en són clientes, el CEESC ha signat un conveni per tal que fer-hi ingressos a través de la xarxa de caixers d'aquesta entitats bancària, no suposi cap cost).

Un cop acceptada la sol·licitud, te’n comunicarem la resolució i t'enviarem l’imprès d’alta. Tens 3 mesos per enviar-nos-el omplert, juntament amb una fotografia.

 

Per donar-se d'alta per segona vegada:

En cas d'haver estat anteriorment col·legiat, cal que enviïs un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. informant que et vols tornar a donar d'alta, facilitant-nos el teu nom i cognoms i el DNI.

 

Quotes col·legials:

Consulta les quotes del Col·legi en aquest apartat de la web.

Banc Sabadell treballa en PRO del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, per això ha creat el Compte Expansió PRO, que t'abona directament el 10% de la quota col·legial (durant el primer any i per a nous clients de Banc Sabadell).

Així mateix, un nou col·legiat que obri un nou compte a Banc Sabadell tindrà una bonificació de la quota de col·legiat de 60€. Per poder gaudir d'aquesta bonificació, cal domiciliar la quota del CEESC en el compte obert a Banc Sabadell. Un cop obert el compte, la persona col·legiada ens haurà de facilitar una fotocòpia del contracte d'obertura del compte.