Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Projectes en curs

Fruit de la voluntat de la Junta de Govern del CEESC d’actualitzar la lectura de la realitat de la professió a Catalunya.

 

Projecte del Col·lectiu professional d'infància i adolescència.

 

Un projecte per​ transmetre el llegat​ i el saber dels i les protagonistes que van construir la pràctica i la teoria de l’Educació Social a Catalunya als inicis.

 

RetinES és un canal i comunitat web obert a persones que vulguin contribuir a generar un recull d’obres, treballs, intencions, processos, recursos i projectes audiovisuals des d’una òptica socioeducativa.

 

Amb l'objectiu de donar a conèixer a tots els nens i nenes, 20 dels drets present a la Convenció dels Drets de l'Infant.

 

El Dia Internacional de l'Educació Social és el 2 d'octubre i cada any al CEESC es programen un seguit d'activitats per celebrar-ho.

 

Amb l'objectiu de fer un recull de contes que  educadors i educadores facin servir com a eina pedagògica amb nens i nenes.

 

Per tal de de destinar l’1% dels ingressos ordinaris del pressupost anual del CEESC a iniciatives socials i de cooperació.