Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Crear una nova entitat, empresa, associació... és complicat, així com portar a terme una activitat sense suport o recolzament de tercers. Es necessiten recursos econòmics, humans i d’infraestructura. El CEESC vol apostar pels emprenedors, tot facilitant-los els primers passos per arribar fer realitat les idees i els nous projectes.

En aquest sentit és pretén donar suport, acompanyament i difusió a emprenedors que comencen o que tenen cert recorregut però poques possibilitats econòmiques o humanes, per tal que puguin desenvolupar la seva tasca diària i enfortir-se, amb l’objectiu de consolidar-se i aconseguir autonomia. També es vol donar suport a totes aquelles persones o col·lectius que tinguin idees innovadores i creatives, i que necessiten ajuda per portar-les a terme.

 

Formen part del CRUÏLLES:

Associació Arkhé

Té com a principals objectius i activitats la formació pel desenvolupament de les persones i la promoció de la igualtat d’oportunitats; l’ocupació per la interacció entre les persones i el teixit productiu; i la igualtat de gènere per l’activació de les polítiques de gènere i l’eradicació del sexisme.

www.arkhe.cat
 

Associació de Professionals d’Espais Familiars a Catalunya (APEFAC)

Associació amb l’intenció de crear una xarxa de persones professionals per aportar suport mutu a l’hora de dur a terme el rol d’acollidors/es i acompanyants de les famílies amb petita infància i treballar pel reconeixement de la professió.

www.apefac.cat

 

DUNA

És una empresa especialitzada en la creació i gestió d’activitats i projectes educatius, presencials o virtuals. DUNA és una eina al servei d’empreses i institucions per dur a terme projectes de presència social en el camp de l’educació.

www.dunasl.com

 

Escola l’Empordà

Escola oficial de formació en el lleure, reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i està habilitada per impartir els nous cursos oficials de monitor i monitora i de director i directora d'educació en el lleure infantil i juvenil.

www.emporda.org

 

Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM)

Té la voluntat d’actuar i incidir en la promoció i la millora de la salut mental a Catalunya i de ser una plataforma àmplia i plural que aglutini esforços, des de la seva independència, amb totes les institucions i els organismes que comparteixen aquest mateix interès.

www.fccsm.net

 
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

A Girona cruïlles acull la seu Gironina de COPEC, l'òrgan de representació, a Catalunya, de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues. L’acció i reflexió rigorosa dels professionals de la pedagogia i la psicopedagogia, ha diversificat la seva actuació en els contextos professionals: EDUCATIU, SOCIAL i EMPRESA, on com a especialista del fet educatiu i formatiu, desenvolupa la seva tasca pedagògica en processos de canvi educatiu de persones, grups i comunitats.

www.pedagogs.cat