Banalització de la violència en la infància i adolescència

Activitat: Càpsula Dia Europeu de la Mediació: Cercle de diàleg sobre la banalització de la violència en la infància i adolescència

Data: 16 de gener de 2024

Ponents:

  • Josep Fígols, emprenedor B-resol
  • Sheila Mas, técnica del Consorci d'Educació de Barcelona
  • Ariadna Troya, membre de PDA Bullying
  • Cristina Gutiérrez, fundadora de la Granja Escola
  • Nuria Bardasco, mestra de primària a l’escola Vedruna Immaculada
  • Sergi de Alfonso, entrenador de futbol juvenil a la UE Sant Andreu

Condueixen l'activitat: Mariona Garriga, Lis Guitart, Blanca Barredo i Inmi Roura, membres del Col·lectiu de Mediació del CEESC.

Relatores: Blanca Barredo, Lis Guitart i Mariona Garriga, membres del Col·lectiu de Mediació del CEESC.

L’objectiu principal de l’activitat era ser commemorar el Dia Europeu de la Mediació 2024 tractant un tema que amoïna la societat com és la banalització de la violència en la infància i l’adolescència. Aquesta qüestió es va voler centrar en els espais educatius i de lleure i, per aquest motiu, s'hi van convidar professionals i testimonis relacionats amb aquests àmbits.

Amb el propòsit que la Càpsula fos dinàmica i participativa es va organitzar un cercle de diàleg en format peixera i, així, donar veu al públic assistent. El cercle estava format per un cercle interior, amb convidats i convidades especialistes que treballen amb infants i adolescents, i per un cercle exterior, amb públic assistent que es va sentir cridat a participar en l’activitat per motius diversos. 

>>Descarregueu-vos el document.

Per saber-ne més:

 

Amb el suport de: