Al CEESC pots participar en tots aquests espais

 

Òrgans de Govern

L'assemblea és l'òrgan màxim d'organització del CEESC i participar-hi és de gran importància.

Vols saber què fa la Junta de Govern i posar el teu granet de sorra per a la propera?


Espais de representació

El CEESC és present, té veu en diferents organismes professionals i entitats que guarden relació amb l’Educació Social a través de col·legiades i col·legiats que participen representant el Col·legi.


Col·lectius professionals

Espais d'àmbits diferents i amb una organització diversa i adaptada als ritmes personals. Si t'interessen, omple el formulari i t'enviarem informació. I si tens empenta i motivació per crear-ne un de nou, només cal que ens facis arribar la proposta.


Comitè d'Ètica

Un espai basat en la reflexió de la professió. Aquest Comitè planteja els principis ètics de l'Educació Social, és a dir, la filosofia de l'acció dels educadors i les educadores socials.


Projecte Sèniors

Vinculat a col·legiades i col·legiats jubilats protagonistes del saber i el llegat de l'Educació Social, el grup i projecte Sèniors és obert a la participació i a noves incorporacions.


Escriu i reflexiona

El CEESC facilita la difusió i la comunicació del pensament crític a través de les seves publicacions. També pots col·laborar en mitjans aliens al Col·legi que requereixen de veus especialitzades.


RetinES

Si t'agrada el món de l'audiovisual, Retines és una web i comunitat on els teus ulls es convertiran en actors i públic del món de l'audiovisual vinculat a una òptica social, socieducativa i sociocultural. Recomana’ns nous materials que inspirin a tota la comunitat educativa.


Agenda

Informa’t de la programació constant de Càpsules, cursos, jornades i altres activitats que s’organitzen des del CEESC o en què hi col·labora el Col·legi. T’informaràs, t’inspiraràs, et formaràs…

Què ens proposes?

Som tot orelles. Fes-nos arribar qualsevol proposta d'activitat i la tindrem en compte. Segur que hi ha moltes idees que et passen pel cap moltes de les quals podrien ser grans iniciatives impulsades des del Col·legi. Escriu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.