L'octubre del 2014 el CEESC assumia la secretaria tècnica del I Congrés de Serveis Socials Bàsics. Després de 4 edicions, el CEESC torna a posar-se al capdavant de l'organització del que serà el Vè Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, agafant el relleu del Col·legi de Pedagogia.

Per poder iniciar aquest nou projecte i abans de començar el treball conjunt amb els altres col·legis professionals, volem fer una reunió prèvia d'educadores i educadors socials que tinguin interès en començar a dibuixar i a escriure el nou marc de treball.

Per això convoquem una reunió oberta a totes les persones interessades en participar en l'organització del 5è Congrés el proper dimarts, 17 de maig, a les 16h. Per facilitar la participació de tothom, aquesta reunió la farem en format hibrid -presencial a la seu del CEESC de Barcelona i virtual, a través de Zoom.

Confirmeu la vostra assistència a la reunió enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Indiqueu-nos si hi assistireu de manera presencial o virtual per tal d'enviar-vos l'enllaç a la reunió.