Els quatre col·legis professionals del sector -Pedagogs, Psicologia, Treball Social i Educadores i Educadors Socials- seguim treballant en el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que durem a terme a Girona. La cita estava prevista l'octubre d'aquest any, però estem pendents de confirmar dates, per tal que el puguem dur a terme amb la màxima seguretat. 

Amb el lema “Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia”, aquest IV Congrés tractarà les diferents situacions de dependència, interdependència i autonomia en la xarxa de relacions i de cura entre les persones. El moment d’aturada i protecció vers la Covid-19 no passarà per alt en l’abordatge de la temàtica i l’anàlisi del sistema social.

Tal i com ja podeu veure en el Preprograma, s’emmarcarà en quatre eixos, que es desglossaran en les diferents situacions de dependència des de la seva gènesi fins a l’enfortiment i l’autonomia com a procés de transformació:

  • Addiccions
  • Dependències relacionals en el cicle vital
  • Diversitats i altres situacions que generen dependència
  • Sistemes generadors d'autonomia i dependpencia

A partir d’ara ja es poden presentar les COMUNICACIONS que tinguin a veure amb experiències, projectes, recerques o intercanvis en relació amb la temàtica i l’àmbit social dels Serveis Socials tant els Bàsics com els Especialitzats. La data límit prevista per a les presentacions és el 4 de juliol de 2020. 

A més, us recordem que, per encarar aquesta recta final de l'organització del Congrés, ens agradaria poder incorporar al Comitè Científic del Congrés una educadora o educador social col·legiadat. Si t'interessa formar-hi part, escriu-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Tota la informació del IVCSSBE a la web https://cssb.cat 
#cssbe20 


ACTUALITZACIÓ A JUNY 2020

La cita per al IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats estava prevista per al mes d'octubre d'aquest any, però finalment tindrà lloc el 16 i 17 de setembre de 2021 per tal que el puguem dur a terme amb la màxima seguretat.